Guidede ture

På sporet af Lundbye

Lundbyekomitéen har oprettet i alt 18 Lundbye-landmarks på Røsnæs og Asnæs og i Kalundborg by – steder, hvor Johan Thomas Lundbye fandt motiver til nogle af sine billeder, eller steder, som er knyttet til guldaldermaleren.

I løbet af sommeren 2023 arrangerer vi tre guidede landmark-ture: Søndag den 11. juni på Asnæs, søndag den 9. juli rundt i Kalundborg og søndag den 13. august på Røsnæs.

Herunder kan du orientere dig om turene og købe billet. Vælg måned og år.

Ved at gå ind under “Lundbye landmarks” her på hjemmesiden kan du læse eller høre mere om de enkelte landmarks og de historier, der knytter sig til dem.

 

Tilbud til foreninger og grupper: Book en tur til Lundbye-landmarks i Kalundborg, på Røsnæs og på Asnæs. På turen hører vi den spændende historie om Johan Thomas Lundbyes korte liv, hans opvækst i Kalundborg, hans familie, forelskelser og venskaber, hans dramatiske død som 29-årig – og ikke mindst hans kunst.

I bestemmer slev, hvilke landmarks, I vil besøge, og hvor lang turen skal være. En tur til seks landmarks varer to-tre timer. De klassiske ture er Kalundborg-turen, Røsnæs-turen og Asnæs-turen med hver seks landmarks. Vi hjælper med at sammensætte den tur, der passer jer. 

Priser for en to-tre timers tur:

50 kr. pr. person med maks. 20 deltagere (Mindstepris 500 kr. for en gruppe)

25 kr. under 18 år med maks. 20 personer (Mindstepris 400 kr. for en gruppe)

Forespørgsler og bestilling af tur:

h.prehnum@ka-net.dk

8111 5756

 

Har du problemer med nem-id ved billetkøb? Så se denne vejledning: https://www.nets.eu/dk-da/digital-sikkerhed/Pages/saadan-opretter-du-et-kodeord.aspx

Vælg måned og år:

Der er desværre ingen arrangementer lige nu.
Søg